Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını cüce görmek

Rüyada kızını cüce görmek

Rüyada kızını cüce görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kızını cüce gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada kızını cüce görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi cüce görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada cüce görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini cüce görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı cüce görmek iyi geçiminin devam edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı cüce görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüce cin görmek sorunların hallolacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüce kadın görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yarar getireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments