Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı cüce görmek

Rüyada babayı cüce görmek

Rüyada babayı cüce görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, düşmanından kurtulmaya, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada babayı cüce gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Rüyada babayı cüce görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sakallı cüce görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada birini cüce görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin cüce görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işarettir.

Rüyada yaşlı cüce görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada cüce öldürmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını cüce görmek mal mülk sahibi olunacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını cüce görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments