Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik almaya gitmek

Rüyada gelinlik almaya gitmek

Rüyada gelinlik almaya gitmek rahat yüzü göreceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik almaya gitmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada gelinlik almaya gitmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik alıp giymek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada koyun almaya gitmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı almaya gitmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek almaya gitmek aksiliklerin son bulacağına, başının derde gireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada valizini alıp gitmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt almaya gitmek yüzünün de güleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Rüyada alyans almaya gitmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçların kapanacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments