Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada almanyauya gitmek

Rüyada almanyauya gitmek

Rüyada almanyauya gitmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada almanyauya gitmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada yorganı alıp gitmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat almaya gitmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada şeker almaya gitmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına işarettir.

Rüyada valizi alıp gitmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada ilaç almaya gitmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, duaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek maddi açıdan rahata erileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada simit almaya gitmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments