Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada almanya gitmek

Rüyada almanya gitmek

Rüyada almanya gitmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, işinde de hep başarılı olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada almanya gitmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada almanyauya gitmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada alyans almaya gitmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada valizini alıp gitmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret eder.

Rüyada su almaya gitmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, güzel günler görüleceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada araba almaya gitmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada altın almaya gitmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik almaya gitmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay almaya gitmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, borcunu ödeyeceğine, yani babasına benzeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments