Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, ününün çoğalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük bir eve taşınmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada küçük eve taşınmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada küçük eve taşındığını görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulur.

Rüyada çok büyük bir eve taşınmak üzüleceğine ve yıpranacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada büyük eve taşınmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sorunsuz geçeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments