Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından zehirlenmek

Rüyada biri tarafından zehirlenmek

Rüyada biri tarafından zehirlenmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok pişmanlık duyacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından zehirlenmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada zehirli ok görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada zehirli hindi görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada zehir yemek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments