Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından zehirlenmek

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada biri tarafından zehirlendiğini görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından zehirlenmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Rüyada zehirsiz mantar toplamak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli meyve görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli süt içmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments