Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı bulanık görmek

Rüyada etrafı bulanık görmek

Rüyada etrafı bulanık görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, rızkının kesileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Rüyada etrafı bulanık gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada etrafı bulanık görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, el açmayacağına delalettir.

Rüyada ateşin etrafında oturmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada etrafında köpek görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafında asker görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dinine bağlı kalacağına inanılır.

Rüyada etrafı su bastığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla etrafı sulamak işini layığı ile yerine getireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada cami etrafında dolaşmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyla etrafı yıkamak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments