Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafında köpek görmek

Rüyada etrafında köpek görmek

Rüyada etrafında köpek görmek kazançlı işlere girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada etrafında köpek gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Rüyada etrafında köpek görmek gam ve keder çekmeyeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulur.

Rüyada evin etrafında köpek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada etrafı süpürmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, bunu şeref sayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin etrafını temizlemek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işarettir.

Rüyada etrafında kediler görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada etrafa kaka yapmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada etrafı yıkamak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments