Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin etrafında asker görmek

Rüyada evin etrafında asker görmek

Rüyada evin etrafında asker görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin etrafında asker gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada evin etrafında asker görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada evin etrafını temizlemek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin etrafında ateş görmek iş ve mekan değiştireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada evin etrafında yeşillik görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada evin etrafında polis görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada evin etrafında köpek görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, Allah’a dua edeceğine, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafını süpürmek çirkin sözler işitileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafında su görmek epey bir zarara uğrayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments