Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla etrafı yıkamak

Rüyada suyla etrafı yıkamak

Rüyada suyla etrafı yıkamak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerinin istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyla etrafı yıkamak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada suyla etrafı yıkamak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Rüyada etrafı yıkamak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancını artıracağına tabir olunur.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin etrafında su görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kabenin etrafında su görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada etrafa su dökmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafa para saçmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments