Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla etrafı sulamak

Rüyada hortumla etrafı sulamak

Rüyada hortumla etrafı sulamak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, kendisi paralayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, başarılı bir kişi olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla etrafı sulamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hortumla etrafı sulamak daha büyük adımlar atılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak daha yüksek bir noktaya geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafı sulamak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada hortumla yerleri sulamak hayatının afiyette geçeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla çiçek sulamak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla evi sulamak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kırılan kalbin onarılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla duvar sulamak farklı iş alanlarına yöneleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına işarettir.

Rüyada hortumla ağaç sulamak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments