Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafında kediler görmek

Rüyada etrafında kediler görmek

Rüyada etrafında kediler görmek saygın ve ünlü biri olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada etrafında kediler gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Rüyada etrafında kediler görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa kaka yapmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada etrafında böcek görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, dertlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada etrafında ateş görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments