Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin etrafında su görmek

Rüyada kabenin etrafında su görmek

Rüyada kabenin etrafında su görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin etrafında su gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada kabenin etrafında su görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Rüyada evin etrafında su görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, yeni adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada suyla etrafı yıkamak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kem gözlere gelineceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafa su dökmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada etrafında böcek görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada etrafa para saçmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments