Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli nohut görmek

Rüyada etli nohut görmek

Rüyada etli nohut görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada etli nohut gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek kız çocuğunun olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada etli nohut yemeği görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada etli nohut görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada nohutlu et görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, şansa alamet eder.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek insanlara iş öğreteceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada nohutlu et yemek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments