Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş etli nohut görmek

Rüyada pişmiş etli nohut görmek

Rüyada pişmiş etli nohut görmek zorluklarının son bulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, isteklerine kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş etli nohut gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada pişmiş nohut görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmemiş nohut görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek bilgi sahibi olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nohutlu et görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Rüyada etli nohut görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments