Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli nohut yemeği görmek

Rüyada etli nohut yemeği görmek

Rüyada etli nohut yemeği görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada etli nohut yemeği gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Rüyada nohutlu et yemek işlerinin her zaman büyüyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada etli nohut yemeği görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek üzüntü yaşamaya, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet eder.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada etli nohut görmek mutlu olunacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, küslükleri bitireceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments