Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli nohutlu pilav görmek

Rüyada etli nohutlu pilav görmek

Rüyada etli nohutlu pilav görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada etli nohutlu pilav gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pilav ve nohut görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada nohut pilav yemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada pilav üstü nohut görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, yüzünün hep güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav pişirmek bazı konularda konuşulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işarettir.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada pilav üstü nohut yemek şifa ve ilaç bulacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Erdem

Merhaba. Rüyamda bir komşumuz, yemek dağıtıyordu. Yemek yiyenler arasında komşunun kendi oğlunun arkadaşları da vardı. Komşunun oğlunun arkadaşları asker kamuflajı giymişti. Dağıtılan yemek etli ohutlu pilavd. Yemekten ben de aldım.
Müsait Bi zamanda rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler