Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada nohutlu pilav pişirmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nohut yemeği pişirmek hak yolundan uzaklaşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada nohut pişirmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada taze nohut yediğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments