Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohutlu et görmek

Rüyada nohutlu et görmek

Rüyada nohutlu et görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, farklı kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada nohutlu et gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli nohut yemeği görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, de rahatının yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek kişisel problemlerini çözeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aradığı kişiyi bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada nohutlu et görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine inanılır.

Rüyada nohutlu et yemek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments