Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etle uğraşmak

Rüyada etle uğraşmak

Rüyada etle uğraşmak duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada etle uğraşmak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada çiğ etle uğraşmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada etle uğraşmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanlarla uğraşmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada hayvanlarla uğraşmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ticaretle uğraşmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada unla uğraşmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçekle uğraşmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, uzun yıllar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments