Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ etle uğraşmak

Rüyada çiğ etle uğraşmak

Rüyada çiğ etle uğraşmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ etle uğraşmak gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada çiğ etle uğraşmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada etle uğraşmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çiğ et görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kazancının günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et yendiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çiğ kemikli et görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ inek eti görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ domuz eti yemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments