Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla uğraşmak

Rüyada yılanlarla uğraşmak

Rüyada yılanlarla uğraşmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, doğru karar veremeyeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Rüyada yılanla uğraşmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Rüyada yılanlarla uğraşmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvaletle uğraşmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişle uğraşmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada arıyla uğraşmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileriyle uğraşmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymunla uğraşmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments