Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unla uğraşmak

Rüyada unla uğraşmak

Rüyada unla uğraşmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada unla uğraşmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada unla uğraşmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tarımla uğraşmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, karlı işler alacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada arılarla uğraşmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Rüyada ateşle uğraşmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada silahla uğraşmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kakayla uğraşmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada sayılarla uğraşmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments