Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı bozulmak

Rüyada saçı bozulmak

Rüyada saçı bozulmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı bozulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada saçının bozulduğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, iyi geçim halinde kalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Rüyada saçı bozulmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada psikolojinin bozulduğunu görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazın bozulduğunu görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada sütün bozulduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments