Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, rütbe edineceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, helal ekmek yiyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada kızlığını bozulduğunu gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlığının bozulduğunu görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, iyi konumlara geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments