Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraili beklemek

Rüyada azraili beklemek

Rüyada azraili beklemek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, her şeyin sarpa saracağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, işlerini hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada azraili beklemek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada inek beklemek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına inanılır.

Rüyada hasta beklemek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölünün başında beklemek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yolunu beklemek daha şık mekanlarda eğleneceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Rüyada limanda beklemek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, onlara hayrının dokunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kargo beklemek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işarettir.

Rüyada bankada sıra beklemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments