Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek denemek

Rüyada etek denemek

Rüyada etek denemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, malından ve parasından olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada etek denemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada etek denemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon denemek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşarp denemek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetler denemek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm denemek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gelinlik denemek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada bluz denemek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ayakkabı denemek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments