Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek vermek

Rüyada etek vermek

Rüyada etek vermek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, gözyaşının kuruyacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada etek vermek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada bordo renk etek görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, huzurlu hissedileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kısa etek giymek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mini etek görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek yanması görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Rüyada mini kot etek görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah etek görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil etek giymek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments