Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mini etek görmek

Rüyada kırmızı mini etek görmek

Rüyada kırmızı mini etek görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mini etek gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada kırmızı mini etek görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mini etek giymek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah mini etek giymek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını mini etekle görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mini etek giymek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını mini etekle görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mini etek giymek rahatsızlık duyulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments