Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek traşı olmak

Rüyada etek traşı olmak

Rüyada etek traşı olmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada etek traşı olmak gördüyseniz:

  • Doğru bilgilendirilmeniz durumunda kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada mor etek giydiğini görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mini etekle namaz kılmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, aksiliklerin son bulacağına yorulur.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, aksiliklerin yaşanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yeni etek giymek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kendini etekli görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, en yüksek makamlara oturacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yırtık etek görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz etek görmek zorlukların giderileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah etek görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments