Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz etek görmek

Rüyada beyaz etek görmek

Rüyada beyaz etek görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz etek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada beyaz etek aldığını görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, onu alkışlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek giymek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz etek dikmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz etek ceket görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz etek görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments