Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini etekli görmek

Rüyada kendini etekli görmek

Rüyada kendini etekli görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, gelişeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendini etekli gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eteğini yakmak kendisini iyi hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada birini mini etekle görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, kasasının ağırlaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk etek görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi etek giymek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada basma etek giymek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments