Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek tıraşı yapmak

Rüyada etek tıraşı yapmak

Rüyada etek tıraşı yapmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada etek tıraşı yapmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada saç tıraşı yapmak tersliklerin yoluna gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet eder.

Rüyada sakal tıraşı yapmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bir yere taşınmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini tıraş etmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments