Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tıraşı yapmak

Rüyada saç tıraşı yapmak

Rüyada saç tıraşı yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada saç tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saç tıraşı yapmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Rüyada sakal tıraşı yapmak iş hayatında kendi işini kuracağına, zorlukların giderileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada etek tıraşı yapmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kudret sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments