Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak afiyette giden düzeninden olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada saç tıraşı yapmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak duyguların karşılık bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal tıraşı yapmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada bacak tıraşı yapmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek tıraşı yapmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments