Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal tıraşı yapmak

Rüyada sakal tıraşı yapmak

Rüyada sakal tıraşı yapmak kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada sakal tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı yapmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunlarının artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek zorluğa düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sakalını tıraş etmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments