Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tıraşı yapmak

Rüyada bacak tıraşı yapmak

Rüyada bacak tıraşı yapmak övgü dolu sözler duyacağına, kişinin iyi hale geleceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ticaretinin açılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Rüyada bacak tıraşı yapmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işarettir.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bacakları tıraş etmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek fesada bulaşacağına, dileklerinin de kabul olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal tıraşı yapmak ticaretin açılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada etek tıraşı yapmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments