Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek giyip çıkarmak

Rüyada etek giyip çıkarmak

Rüyada etek giyip çıkarmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, canlanacağına, büyük bir karar verileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek giyip çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada etek giyip çıkarmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, iyi şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eteğini çıkarmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada etek çıkarmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurunu yerine getireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada etek bakmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, rahat şekilde geçineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil uzun etek giymek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada minik etek giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kot etek giymek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah etek görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments