Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek çıkarmak

Rüyada etek çıkarmak

Rüyada etek çıkarmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, iş sahibi olunacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada etek çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada eteğini çıkarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, insanlar tarafından tanınacağına yorulur.

Rüyada etek giyip çıkarmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada etek çıkarmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işarettir.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek kıvırmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah etek vermek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz etek giymek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments