Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek dikmek

Rüyada etek dikmek

Rüyada etek dikmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada etek dikmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada etek dikmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz etek dikmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah etek dikmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına inanılır.

Rüyada rengarenk etek giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, makam ve rızık sağlayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı etek almak borçlarının kendisini çok aşacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek bakmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada yanık etek görmek mutlu günler göreceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments