Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz etek dikmek

Rüyada beyaz etek dikmek

Rüyada beyaz etek dikmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz etek dikmek gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada beyaz etek dikmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek dikmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah etek dikmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mini etek görmek mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz mini etek giymek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz etek görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz uzun etek görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mavi beyaz etek görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments