Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık etek görmek

Rüyada yanık etek görmek

Rüyada yanık etek görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, zararların üst üste geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanık etek gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada yanık etek görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, geçiminin zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık ekmek vermek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yanık kuran görmek kariyer planının altüst olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanık yağ görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık ekmek görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada başkasını yanık görmek ödeme güçlü çekeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada yanık kömür görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments