Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek astarı görmek

Rüyada etek astarı görmek

Rüyada etek astarı görmek kazancının çok daha fazla olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada etek astarı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada etek astarı görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada astar görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı astarı görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada astar dikmek yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük etek giymek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada eteğine yumurta toplamak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, isabetli adımlar atılacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mini etek görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments