Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı astarı görmek

Rüyada ayakkabı astarı görmek

Rüyada ayakkabı astarı görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, şerefli bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı astarı gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Rüyada ayakkabı astarı görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, yokluğun biteceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada etek astarı görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine alamet eder.

Rüyada astar görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Rüyada astar dikmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor ayakkabı giydiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabılarını bağlamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments