Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astar görmek

Rüyada astar görmek

Rüyada astar görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, büyük bir mala sahip olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada astar gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Rüyada astar dikmek çabalarının boşa çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı astarı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Rüyada etek astarı görmek şansının ve bahtının döneceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Rüyada astar görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments