Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi balkonda görmek

Rüyada anneyi balkonda görmek

Rüyada anneyi balkonda görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Rüyada anneyi balkonda gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada anneyi balkonda görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin geri planda kalacağına delalet eder.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan bağırmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan atladığını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, itibarın sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments