Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et suyu içmek

Rüyada et suyu içmek

Rüyada et suyu içmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kazancın her daim artacağına, birikmiş parasının olacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kazanç kapılarının açılacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada et suyu içmek gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Rüyada et suyu içmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada etli çorba içmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım bardak su içmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada cam bardakla su içmek işsiz kalmaya, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işinde terfi edeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusundan su içmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa su içmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments