Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini koyun keserken görmek

Rüyada birini koyun keserken görmek

Rüyada birini koyun keserken görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, korkularının yok olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bir konuda destek alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada birini koyun keserken gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada birini koyun keserken görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada koyun keserken görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini saç keserken görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazını keserek öldürmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada saç keserken görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada keser sapı görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kazancının helal para olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada et keseri görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments